Ontdek de diepere oorzaken van jouw stress en vermoeidheid

Iedereen kent het wel, een opgejaagd gevoel, stress, futloos en moe zijn. Allemaal geen hele erge dingen, als ze af en toe opspelen. Als je hier vaker last van hebt, kan het grote gevolgen hebben op jouw gezondheid.

Jouw mentale en emotionele gezondheid spelen een hele grote rol in de kwaliteit van jouw leven. Als deze laag is, zul je snel de gevolgen hiervan ervaren. Denk hierbij aan:

  • Faalangst
  • Spanning
  • Piekeren en zorgen maken
  • Bindingsangst
  • Lichamelijke klachten
  • Chronische vermoeidheid

Is dit herkenbaar voor jou?
Dan zijn deze stress symptomen een uiting van een veel dieper liggende oorzaak.

Veel mensen proberen om het symptoom, de gevolgen van de stress die jij voelt,  te bestrijden. Alleen ga jij hiermee nooit het probleem helemaal oplossen. Dat wat jij nú voelt, zijn de gevolgen van dieper liggende overtuigingen en patronen. Je moet van alles van jezelf, bent continue met anderen bezig, wilt het goed doen en moet voor jouw gevoel overal in presteren.

Waar komt dat vandaan?
Dat komt voort uit wat wij noemen; de beschermlaag. Iedereen heeft dat, maar niemand is zich bewust van hoe het jou aanstuurt. Op die diepste laag ligt het antwoord. Maar die laag is voor bijna iedereen onbewust. Dat maakt dus ook dat jij er zelf niet bij kunt, zonder hulp.

Of het nu gaat over je carrière, relatie, persoonlijke ontwikkeling of gezondheid, alles kan alleen maar verbeterd worden van binnenuit. Vanuit die beschermlaag gaan begrijpen hoe het jou beïnvloed in jouw zelfbeeld, overtuigingen en gedrag.

Losbreken uit negatieve patronen
Samen met een mental coach en emotie therapeut ga jij ontdekken hoe jij losbreekt uit jouw negatieve patronen. Zodat je weer vrijheid, geluk en een fundament in jezelf gaat ervaren. En die gaat een leven lang mee.

Young & Unlimited heeft locaties in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Zwolle en Eindhoven. Er is dus altijd een coach bij jou in de buurt.