Young Mama Coaching

Een kind krijgen is één van de mooiste veranderingen in je leven. En daarmee ook de grootste, meest ingrijpende. Moeder worden kan heel wat veranderen. In jezelf, aan je lichaam, maar ook in je relatie, je sociale leven en je carriere.

Want hoe houd je alle ballen hoog? Je wilt een leuke, betrokken moeder zijn, werken, een sociaal leven en o ja, je hebt ook nog een relatie met je partner. Al dit “moeten” kan leiden tot een constant gevoel van stress en opgejaagdheid. Misschien gaan de laatste babykilo’s er niet af en maakt dit je onzeker. Je bent nu anders dan voor je baby, maar wie is deze nieuwe vrouw?

Bij Young & Unlimited begrijpen wij dit, wij zitten zelf namelijk ook in deze fase óf zijn er net doorheen. Het hoeft niet of-of te zijn, het kan ook en-en. Met de juiste tools en handvatten kun jij de ballen die jij wílt hooghouden behouden. Je kan er ook een paar laten vallen. Zonder schuldgevoel, zonder te bezwijken aan externe druk en over je eigen grenzen te gaan.

Onze programma’s worden afgestemd op deze fase van jouw leven. Je gaat leren om niet te vervallen in de waan van de dag, geleefd te worden en het gevoel te hebben dat andere mensen constant een beroep op je doen. Jouw leven wordt weer van jou, met de focus op wat écht belangrijk is voor jou. Door de balans te herstellen in jezelf kun jij weer gaan genieten van iedere dag.