Wie ben ik?

Hoe kom ik erachter wat ik wil in mijn leven?

Durf jij je jouw droom te leven? Neem de proef op de som en vraag ééns aan mensen om je heen wat ze het liefst zouden willen in het leven. Velen weten hier geen antwoord op te geven. We worden namelijk ongemerkt beïnvloed door angsten en allerlei invloeden van buitenaf. Wij doen daar zelf ook onbewust aan mee.

Naast alles wat we zien op sociale media, geven en krijgen we graag commentaar of goed bedoelde adviezen. Ik weet nog wel dat m’n zus als kind graag lerares wilde worden, maar van een kennis het advies kreeg iets anders te verzinnen, omdat daar niets in te verdienen viel. Die kinderdroom werd door dit advies aan de kant geschoven. Door een onschuldige opmerking van een kleuterjuf heb ik als kleuter bedacht dat ik niet creatief was. Wat leidde tot het zelfbeeld: “Ik ben niet creatief.” Waardoor ik tot voor kort niet creatief durfte te zijn.

In de loop van het leven ontstaan er op deze manier allerlei overtuigingen die jouw dromen in de weg kunnen staan. Overtuigingen zijn overal en sturen je graag een andere weg in. Maar door de overtuigingen te doorzien én te begrijpen waardoor deze worden gedreven, hoef je er dus niet meer naar te luisteren.

Op de onderstaande manier kan jij jouw droom gaan leven

De kunst is om erachter te komen wat voor beperkingen jij jezelf oplegt en je daar niet meer door te laten leiden.

Young & Unlimited helpt je door middel van een individueel coaching traject om jouw systeem te doorzien en tot de kern te komen van wie jij bent en wat JIJ ZELF nou eigenlijk écht wil. Je zal zien dat er een wereld voor je open gaat.

Young & Unlimited helpt scholieren, studenten en Young Professionals om er zo vroeg mogelijk achter te komen wat hun dromen zijn zodat ze deze kunnen gaan leven. Dit is zo’n mega groot cadeau in het leven. Wil je meer informatie. Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. We komen graag in contact.

# boostyourself