Week Challenge: “Pak je rust”

Week Challenge “Pak je rust”

Boost yourself met de wekelijkse Young & Unlimited challenges. Deze week krijg je de challenge om genoeg rust te pakken voor jezelf, zodat je optimaal functioneert.

Wat gezond is verschilt per persoon. De functioneert goed op 7 uur slaap en bij de ander zijn het er misschien negen. Pak in ieder geval genoeg uren slaap voor jou en doe 2x. 15 minuten per dag helemaal niets (love it.) Dat is prima te doen toch? Doe je mee?

Hoe werkt de Young & Unlimited Rust Challenge?

  1. Test op hoeveel uren slaap je optimaal functioneert en geef jezelf deze week zoveel uren nachtrust cadeau. Vind je opstaan een hel? Dan weet je dat je te weinig uren hebt gepakt. Pak de volgende nacht een uurtje extra en test hiermee door tot opstaan beter gaat. Zodra je jouw sweet spot hebt gevonden en je nachturen pakt gaat er een wereld voor je open.
  1. Ook overdag is het lekker om wat pauzes in te lassen waarin je echt helemaal niets doet. We zijn zo gewend om op deze momenten onze telefoon erbij te pakken, maar onderzoek wijst uit dat je met telefoon niet tot rust komt. Dit is ook één verklaring dat zoveel jongeren een last hebben van chronische stress met een burn-out tot gevolg.

Optimaal voelen

Wil jij je mentaal, emotioneel en fysiek optimaal voelen? Challenge jezelf dan en doe mee. Iedere week hebben we een nieuwe Young & Unlimited Week Challenge waar je je beter van gaat voelen.

Balans

Merk je dat je al te lang mentaal, emotioneel en fysiek niet in balans bent? Informeer dan naar de Young & Unlimited 3D programma’s. Onze high impact 3D programma’s zijn in samenwerking met partner Unlimited People speciaal doorontwikkeld voor studenten, scholieren en young professionals die zijn vastgelopen op wat voor manier dan ook. Er zijn geen wachtlijsten en de bewezen succesvolle programma’s hebben duurzaam resultaat.  

Volg ons al op Instagramen Facebook.