Master (your stress) Class van Young & Unlimited voor scholieren, studenten en young professionals

Schrijf je nog snel in voor de Master (your stress) Class 22/10/2019

Voor scholieren, studenten en young professionals die vast een tipje van de sluier willen van wat Young & Unlimited te bieden heeft, is de GRATIS Master your stress Class ontstaan.

Dinsdag 22 oktober is er een gratis masterclass in Voorburg. Scholieren, studenten en young professionals leren op deze masterclass hoe zij stress mentaal de baas kunnen zijn. Young & Unlimited geeft deze jonge mensen alvast inzicht in het mentale stuk van de driehoek mentaal, emotioneel, fysiek en laat je ervaren wat voor invloed je mentale patronen hebben op stress.

Kom naar de gratis masterclass op 22 oktober

Pak zelf de leiding over jouw mentale processen en meld je aan voor deze gratis masterclass voor millenials om verzekerd te zijn van een plek. Je mag van ons iemand meenemen en je krijgt de gelegenheid om vragen te stellen. Meld je meteen aan en laat ons weten hoeveel extra plekken we voor je kunnen vrij houden.

Is het ervaren van druk hetzelfde als stress?

Ja dit is hetzelfde. Veel jong volwassenen herkennen stress niet meteen, maar druk is wel iets herkenbaars. De prestatiedruk, de druk om er goed uit te zien, leuke dingen te doen, overal bij te zijn (FOMO), de leukste series te volgen, aan een plaatje te voldoen etc. Daarom raken zij het contact met zichzelf kwijt en weten ze niet meer wat hun eigen wens is. De druk wordt ervaren als druk van buitenaf, maar komt uiteindelijk van binnenuit. Daarom is het zo belangrijk dat zij op vroege leeftijd al inzicht krijgen in hun patronen.

Waarom Young & Unlimited?

Steeds meer scholieren, studenten en young professionals vallen om doordat zij druk van buitenaf ervaren. Michael en Nick de oprichters van Young & Unlimited hebben dit zelf ook ervaren tijdens hun studententijd. Michael wist niet wat hij wilde en Nick heeft doordat hij aan zichzelf voorbij ging zelfs een burn out gehad. Van daaruit is Young & Unlimited ontstaan. Young & Unlimited biedt high impact programma’s met mentale, emotionele en fysieke coaching voor studenten, scholieren en young professionals.

Young & Unlimited leert scholieren, studenten en young professionals hun patronen te doorzien en voor zichzelf te kiezen. Ook leren we deze jong volwassenen omgaan met emoties. Dit hebben we nooit geleerd en is heel belangrijk als je emoties los wilt laten. Young & Unlimited begeleidt deze jonge mensen weer naar zichzelf, zodat zij weer een gevoel van vrijheid ervaren.

We zien je graag op 22 oktober 19:00 – 21:00 in de Herenstraat 55A te Voorburg.

#BoostYourself