Podcast Master your Stress

Iedereen ervaart stress in z’n leven. Een beetje stress is helemaal niet erg. Het kan je zelfs helpen. Maar wanneer stress je in de weg gaat staan, is het tijd om daar wat aan te doen. Voordat je er wat aan kan doen, is het handig om te weten waar die stress nou eigenlijk vandaan komt.

We maakten een Young & Unlimited podcast over Master Your Stress om je daar wat inzicht in te geven.

Klik hier om ’m te beluisteren.

Hoe werkt stress eigenlijk en waar krijgen we massaal stress van? Nick de Jong mede-eigenaar van Young & Unlimited geeft antwoord op deze vragen in deze Master Your Stress podcast.

Ontstaan Young & Unlimited

Young & Unlimited is ontstaan in samenwerking met Unlimited People & Burn Out Poli. We zien steeds meer studenten, scholieren en young professionals die op vrij jonge leeftijd al vastlopen. Deze groep bekijkt de wereld anders dan oudere generaties en wordt vaak niet begrepen.

Programma’s

Young & Unlimited biedt dezelfde bewezen succesvolle, multidisciplinaire maatwerk programma’s aan als Burn Out Poli en Unlimited People. Met deze programma’s worden al meer dan twaalf jaar vastgelopen werknemers van onder andere ING, Aegon, de Rijksoverheid en Rabobank driedimensionaal behandeld. Hiermee bedoelen we dat onze cliënten optimaal worden behandeld door middel van mentale, emotionele en fysieke coaching. Young & Unlimited richt zich hierbij specifiek op studenten, scholieren en young professionals die zijn vastgelopen op wat voor manier dan ook.

Kom naar de Master your stress Class

Voor scholen en jongeren die kennis willen maken met de organisatie heeft Young & Unlimited de gratis Master your stress Class ontwikkeld. In deze masterclass krijg je vast een tipje van de sluier van het mentale stuk. Wil je ook naar de gratis Master your stress Class van Young & Unlimited? Of heb je interesse in een Masster your stress Class op locatie?

Neem dan snel contact op om dit te realiseren.