Nieuwe podcast: Quick fix bij stress en burn out

Het is tijd voor een nieuwe podcast met Nick en Michael van Young & Unlimited. We gaan het vandaag hebben over de quick fix bij stress en burn out. Wil je even snel door de wasstraat en weer terugvallen in de oude manier. Of ben je er nu klaar voor om van je probleem af te komen?

Wat is een snelle oplossing?

In de podcast ‘Quick fix bij stress en burn out’ hoor je wat je van de multidisciplinaire coaching programma’s bij Young & Unlimited kunt verwachten en hoe jij wel snel  en duurzaam resultaat behaalt. Met duurzaam resultaat bedoelen we dat je niet terugvalt in oude patronen die jou niet meer dienen. Wat wil jij loslaten en waar wil je bereiken aan het einde van het coaching programma? Samen met de coaches van Young & Unlimited zorgen we dat jij jouw doelstelling behaalt.

Motivatie heb jij. De kennis en tools krijg je van onze coaches en de actie om jouw wens te bereiken ligt bij jou. Wat heb jij ervoor over om van je probleem af te komen?

Luister de podcast Quick fix bij stress en burn out

Beluister ook onze eerdere podcasts:

Wil je overleggen of het Young & Unlimited coaching programma wat voor jou is? Voel je dan vrij om contact op te nemen. We beantwoorden graag al je vragen in een persoonlijk gesprek.

Volg Young & Unlimited ook op Instagram, Facebook & LinkedIn.

Boost yourSelf. Jij bent Young & Unlimited.