Master (your stress) Class van Young & Unlimited voor scholieren, studenten en young professionals

Laatste gratis Master (your stress) Class in december

Word stress de baas bij de Master your stress Class

Steeds meer scholieren, studenten en young professionals vallen om doordat zij druk van buitenaf ervaren. Michael en Nick de oprichters van Young & Unlimited hebben dit zelf ook ervaren tijdens hun studententijd. Michael wist niet wat hij wilde en Nick heeft doordat hij aan zichzelf voorbij ging zelfs een burn out gehad. Van daaruit is Young & Unlimited ontstaan.

Young & Unlimited biedt high impact programma’s met mentale, emotionele en fysieke coaching voor studenten, scholieren en young professionals. Young & Unlimited begeleidt deze jonge mensen weer naar zichzelf, zodat zij weer een gevoel van vrijheid ervaren.

Voor scholieren, studenten en young professionals die vast een tipje van de sluier willen heeft Young & Unlimited de Master your stress Class ontwikkeld waar je kan leren hoe je stress mentaal de baas kunt zijn. Je krijgt dus alvast inzicht in het mentale stuk van de driehoek mentaal, emotioneel en fysiek.

Kom naar de gratis Master your stress Class op 10 december en pak zelf de leiding over jouw leven. Meld je snel aan voor het event om verzekerd te zijn van een plek.

Tot 10 december 19:00 – 21:00 in de Herenstraat 55A te Voorburg.

 

Coaching voor tieners en twintigers

Young & Unlimited is ontstaan in samenwerking met Unlimited People & Burn Out Poli. We zien steeds meer studenten, scholieren en young professionals die op vrij jonge leeftijd al vastlopen. Deze groep bekijkt de wereld anders dan oudere generaties en wordt vaak niet begrepen.

De missie van Nick & Michael is om scholieren, studenten en young professionals naar een gevoel van vrijheid te begeleiden, zodat ze weer het gevoel krachtig in het leven staan. Young & Unlimited biedt in de coaching programma’s alles voor jongeren wat zij zelf nodig hadden toen ze zelf in hun studententijd waren vastgelopen.

Heb je interesse in een Master your stress Class op locatie? Neem dan snel contact via info@youngandunlimited.nl

We zien je graag op 10 december bij onze laatste gratis Master your stress Class. Meld je snel aan en zorg dat je de nog meepakt.