Kun je mij helpen?

Kun je mij helpen coach?

Voordat je start aan het Young & Unlimited coaching traject is het belangrijk om voor jezelf na te gaan of je echt bereid bent iets los te laten en te veranderen. Dus de wedervraag op ‘Kun jij mij helpen’ is: Ben je echt klaar met het probleem dat jij ervaart of ben je alleen op zoek naar een quick fix? Als je echt klaar bent voor verandering lees dan verder.

Het is niet voor niets dat het moeilijk is voor ons is om duurzaam te veranderen. We voelen ons vaak veilig en comfortabel in de situatie waar we in zitten, omdat we weten hoe dat is. Het onbekende is onzeker en dat is buiten onze comfortzone. Dat voelt ongemakkelijk en dat proberen we vanuit ons beschermingssysteem te vermijden.

Goed voelen en vermijden

Wij mensen doen vanuit ons beschermingssysteem dingen om ons goed te voelen en om te vermijden dat het mis gaat. Dat laatste doen we 95% – 100% van de tijd op een dieper niveau onbewust. Dit vermijdende gedrag was heel handig toen wij nog jagers en bessen verzamelaars waren en we ons moesten beschermen tegen een sabeltandtijger. Op die manier hebben wij weten te overleven. Maar in onze huidige maatschappij werkt dit beschermingssysteem ons vaak tegen.

Onrust en piekeren

Door alle vermijding strategieën die bedacht moeten worden, zitten we veel in ons hoofd. We willen comfortabel zijn en/of situaties overzien, begrijpen en analyseren. Dit uit zich in keuzestress, piekeren, de behoefte aan het maken van lijstje, succesvol willen zijn en een plaatje van jezelf neerzetten voor de buitenwereld. Je kan het zo gek niet bedenken.

Vermijden leidt tot burn out

Doordat we continu vermijden, door veel in ons hoofd te zitten, bezig zijn met wat anderen vinden en narcotiseren (televisie, drank, drugs, seks, gamen, werk), raken wij massaal het contact met onszelf kwijt. Hierdoor weten we niet meer wat we willen, wat we leuk vinden en blijven we vaak in situaties waar we ongelukkig van worden. Dit leidt op lange termijn tot een burn out of andere gezondheidsklachten.

Kun je mij helpen?

Wat zou het jou opleveren als jij in contact komt met jouw onbegrensde potentieel? Als jij doet waar jij gelukkig van wordt en met passie jouw werk doet, zodat jouw creativiteit gaat stromen. Van dat idee krijg je toch al energie?

Young & Unlimited biedt een 12 weeks coaching programma aan waarin jij los kunt komen van je vermijding strategieën en kunt kiezen voor een leven in vrijheid. Vrij van beperkende gedachten, vastzittende emoties en blokkades. Het is een high impact coaching programma waar jij actief deel van uitmaakt. Wij hebben geen toverstaf waarmee wij je ‘even snel fixen‘, dus jij bent degene die de nieuwe tools gaat inzetten in je dagelijks leven. Wil je dat wij je gaan helpen jouw belemmerende patronen te doorbreken, neem dan contact op met Young & Unlimited en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Zelfstandigheid is belangrijk

In het high impact coaching programma van Young & Unlimited leer je nieuwe tools waarmee je tussen de sessies door thuis mee aan de slag gaat. Zo kun je tijdens en na het programma óók zelf deze tools inzetten en word je niet afhankelijk van onze coaches. Zelfstandigheid is de enige manier dat je de rest van je leven wat aan het coaching programma hebt.

Boost yourSelf. Jij bent Young & Unlimited.