Individueel 3D programma
Het individuele programma is ons meest complete en high impact programma, het doel is om jou weer in je kracht te zetten, je weer vrij te laten voelen en patronen en gewoontes te doorbreken die jou niet langer dienen. We doen dit vanuit onze unieke 3D methode die werkt op fysiek, emotioneel en mentaal niveau en gericht is op de diepere lagen die jouw gedachten-, gevoel- en gedragspatronen aansturen. Deze aanpak is gebaseerd op de zeer effectieve en bewezen methode van Unlimited People. Het individuele programma is het beste programma om voor eens en altijd af te rekenen met spanning, stress & burn-out klachten maar ook om diepgaande antwoorden te krijgen op vragen als wie ben ik nou eigenlijk? waarom doe ik wat ik doe? en wat wil ik? Samen met jou werken we aan een diepgaand en duurzaam resultaat en je krijgt een gereedschapskist met tools aangereikt om ook na het traject zelfstandig verder te gaan. Het multidisciplinaire 3D programma bestaat uit:

1D : Doorbraakcoaching


maakt je bewust waardoor je anders gaat denken, voelen en doen..

coaching, freedom, breakthruCoaching is een vorm van persoonlijke begeleiding, gericht op jouw mentale toestand. De bedoeling is dat je weer in beweging komt. We doen dat door ons te verdiepen in het bewustzijn en op de effecten van je eigen gedrag. Doelgerichte doorbraakcoaching helpt je bij het her-programmeren van de gedrags,- gedachte,- en gevoelspatronen die bijdragen aan het bovengemiddelde stressniveau dat je ervaart. Hierdoor kom je sterker in het leven te staan, met minder stress en krijg je weer grip op je situatie. Onze coaching bestaat uit één op één gesprekken gericht op doorbraak. Je zal bij Young & Unlimited ervaren dat je een snelle ontwikkeling doormaakt. Ook bij het herscheppen van de gedrags,- gedachte,- en gevoelspatronen werken we op een dieper niveau, dat aansluit bij de emotietherapie.


2D: Emotietherapie


helpt je om los te komen van vastgezette en opgeslagen herinneringen en emoties

gizo, emotietherapie, feeling free, freedomDe emotietraining volgens Geleid Intern Zelf Onderzoek (GIZO) is erop gericht om los te komen van 'oude', belemmerende emoties die het welbevinden, de lichamelijke balans en de denk- en gedragspatronen negatief beïnvloeden. GIZO helpt bij het verminderen van spanning, stress, burn-out klachten en andere symptomen die jou kunnen belemmeren. Bij GIZO begeleidt de therapeut jou naar een dieper bewustzijnsniveau om contact te maken met onderliggende emoties. De negatieve emoties die in het verleden in een moment van stress zijn vastgezet en niet goed zijn verwerkt, vormen nu triggers in bepaalde situaties. Op den duur krijg je het gevoel dat je hierdoor steeds verder vastloopt, waardoor je problemen ervaart op lichamelijk niveau. Na enkele sessies GIZO voelt de oude pijn anders aan, zijn angsten weggenomen en is er meer ruimte voor activiteiten die voorheen te veel moeite kostten.


3D: Osteopathie


bevordert het lichamelijke herstel bij spanning, stress en burn-out klachten

osteopathieOsteopathie is een holistische manuele geneeswijze, die aan het einde van de 19e eeuw in de Verenigde Staten is ontwikkeld door artsen. Met zachte handgrepen onderzoekt en behandelt een osteopaat de gebieden die stagnatie in de beweging, doorbloeding of energie vertonen en die hij of zij als oorzaak van klachten herkent. Een osteopaat onderscheidt drie systemen die individueel en onderling in balans moeten zijn in een gezond lichaam: Het pariëtale systeem (botten, gewrichtskapsel en spieren) Het viscerale systeem (borst-, buik-, bekkenorganen, bloed en lymfe) Het cranio sacrale systeem (schedel-heiligbeensysteem met het zenuwstelsel). Elke klacht die behandeling behoeft, kan worden gezien als een optelsom van factoren die de belastbaarheid/weerstand van iemand te boven gaat. Het lichaam kan lange tijd heel goed compenseren ten aanzien van externe of interne factoren die de weerstand ondermijnen, maar elk systeem kan een kritische grens bereiken, waarna er klachten ontstaan; ook bij het fenomeen burn out. Hierbij is de stress-as, ofwel de Hypothalamus-Hypofyse-Bijnier-as (HHB-as) betrokken, waarbij het woord stress niet alleen werk- of relatiestress omvat maar alle vormen van emotionele, fysieke en geestelijke stress. Hypothalamus en hypofyse zijn oerkernen binnen het zenuwstelsel, die in nauwe communicatie staan met het limbisch systeem (emotioneel zenuwstelsel) en andere (hormonale) klieren in het lichaam. De bijnieren produceren namelijk de hormonen adrenaline en cortisol, die onlosmakelijk met stressreacties zijn verbonden. Osteopathie is een uitgelezen behandeling voor het herstellen van het evenwicht hierin. Het kan helpen bij het verminderen van burn out symptomen als angst, stress en depressie.


Wil jij meer weten? Vraag hier geheel vrijblijvend een eerste gesprek aan..Naam


Emailadres


TelefoonnummerDank je voor je aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.
Oeps...het lijkt alsof er iets fout is gegaan, probeer het nog een keer en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!