Hoe vrij voel jij je?

Steeds meer jonge mensen: middelbare scholieren, studenten en young professionals, hebben het gevoel ‘vast’ te zitten. Van alles te moeten en ervaren het gevoel ‘geleefd’ te worden. Door anderen worden ze gezien als de ‘grenzeloze generatie’ maar zelf ervaren ze dat niet.

Uit verschillende onderzoeken van de afgelopen jaren blijkt dat ruim 6 op de 10 mensen tussen de 18 en 38 teveel stress ervaren. Aan de buitenkant merkt de omgeving het niet snel, maar intern ervaren zij een continue drang om een krachtig en sterk plaatje naar buiten toe te moeten presenteren. Ook ervaren zij een continue druk vanuit social media, omgeving,studie, sportclub en oudere generaties. Veel verwachtingen van anderen, maar vooral ook van zichzelf.

Wat doet dat met jou? Hoeveel vragen stel jij jezelf de hele dag door? Weet jij wie je werkelijk bent en wat jij wil?

Iedereen wil gehoord en gezien worden en zich vrij en gelukkig voelen, helaas lopen velen hierin vast. Wij herkennen dat jij daar niet de enige in bent en zijn er voor jou!

Ben jij er aan toe om te ontdekken wie je werkelijk bent, wat jou uniek maakt en wil jij ook vanuit jouw volle potentieel leven? Leven vanuit je oorspronkelijke kracht en vrijheid? Dat is ons doel, zodat jij zelfstandig en succesvol het leven kan creëren waar JIJ gelukkig van wordt.

In onze ‘High Impact’ coaching programma’s maken we je bewust van én doorbreken we je (gedachten-)patronen, angsten, vastgezette emoties en gewoontes die jou niet langer dienen. Je zal ervaren wie je werkelijk bent en samen met jou werken we aan een diepgaand en duurzaam resultaat. Dit bereik je onder andere met de bewezen effectieve individuele 3D programma’s en onze groepsprogramma’s voor millenials (scholieren, studenten en young professionals) zoals de ‘Tune In’ dagen, Boost yourSelf weekenden en het Be Unlimited kwartaal programma.

Jij bent onze missie, Young & Unlimited!

Voel je vrij.

Boost yourSelf..!