Groepsprogramma's
Be Unlimited Kwartaalprogramma

Het kwartaalprogramma is ons meest transformerende en high impact groepsprogramma en start in de tweede helft van 2019! In dit super inspirerende programma gaan we in 3 lange weekenden dieper in op waarom jij doet wat je doet, wie jij bent & wat jij wil. We werken met kleine groepen van 10- 15 deelnemers om de persoonlijke impact van dit programma zo groot mogelijk te maken. Voel jij ook dat er meer in jou zit dan er nu uitkomt? Wil je nou eindelijk eens antwoord op die vragen die jou continu bezig houden? Of wil jij ontdekken wie je bent en wat jij wil? Alleen of met je vrienden! Het kwartaalprogramma geeft jou duidelijkheid en richting, kracht en vertrouwen om het leven te creeren waar JIJ gelukkig van wordt! Tune In...Boost yourSelf...High Impact...Young & Unlimited! Vraag hier geheel vrijblijvend meer informatie aan of kom eens langs voor een kennismaking om te onderzoeken of dit programma iets voor jou is.


Boost yourSelf Weekenden

Boost yourSelf weekenden zijn losse weekenden die verdeeld over het jaar georganiseerd worden op verschillende plekken in het land. In 2 dagen zoomen we in op een specifiek thema  en met dit thema als richtlijn gaan we dieper in op de invloed hiervan en de rol die het speelt in jouw leven. Thema's kunnen zijn carrière, relaties, gezondheid of geld. Het doel van ieder weekend is hetzelfde; jou weer verbinden met je-Zelf zodat je van daaruit met meer vrijheid invulling kunt geven aan dat specifieke thema in jouw leven! Door middel van individuele begeleiding, ervaringsgerichte en interactieve workshops, (team)oefeningen en inspirerende verhalen nemen we jou mee op een ontdekkingsreis naar jezelf. Een weekend met grote impact! Je gaat naar huis met concrete tips en praktische tools. Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief en check onze Facebook & Instagram pagina's voor actuele data en thema's.


Tune In Seminar dagen

Heb jij ook behoefte aan nieuwe ideeën? Aan verse inspiratie en diepgaande inzichten? Op zeer regelmatige basis organiseren wij 'Tune In dagen'. Tijdens deze dagen geven we je nieuwe inzichten en antwoorden op vragen als: waarom doe ik wat ik doe? Wie ben ik? Wat kan ik doen om de regie weer terug te krijgen in mijn leven? En hoe krijg ik meer zelfvertrouwen? Tune In dagen laten je anders denken en anders voelen zodat jij anders kunt gaan doen.

Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief en check onze Facebook & Instagram pagina's voor actuele data en thema's.

Wil jij samen met ons een Tune In dag organiseren? Neem dan hier contact met ons op. Het lijkt ons te gek om samen met jou op je school, werk of vereniging een super inspirerende dag te bouwen.


masterclass millennials freedom young peopleMasterclasses

Team Young & Unlimited is op een missie om zoveel mogelijk jonge mensen zich weer vrij te laten voelen. Daarom komen wij graag bij jouw school, opleiding of bedrijf langs voor korte  inspirerende masterclasses die zijn afgestemd op de doelgroep.  Het doel is om meer inzicht te geven over thema's als stress onder jongeren, faalangst, pesten, keuzestress, het altijd 'aan' staan en de hoge verwachtingen. Samen met jou maken we er een leerzame, doeltreffende en interactieve masterclass van zodat middelbare scholieren, studenten en young professionals beter met deze thema's om kunnen gaan en zich daar vrijer over gaan voelen.

Sta jij ook achter onze missie en zie jij het zitten om samen met ons een top masterclass te organiseren? We komen heel graag in contact met je.

 
Be Unlimited!
schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief..EmailCongratulations. Your message has been sent successfully.
Error, please retry. Your message has not been sent.