Coming out Nikkie Tutorials. Young & Unlimited Boos yourSelf coaching programma's voor scholieren, studenten en young professionals

Coming out Nikkie Tutorials

De wereldberoemde Nederlandse make up guru Nikkie Tutorials is uit de kast gekomen in deze waanzinnige video.

Wat een powervrouw

Nadat ze bedreigd is ‘ontmaskerd’ te worden, pakt ze in deze inspirerende video de macht terug op haar eigen leven. Nikkie doet dit door zich kwetsbaar op te stellen naar haar fans en haar hart te openen. Ze vond het heel spannend maar de coming out voelt zo enorm bevrijdend voor haar.

Nikkie vertelde dat ze het moeilijk vond om te vertellen, omdat ze niet wilde dat er een label op haar geplakt werd. Ze blijft gewoon Nikkie. DIt zal niet veranderen. Nikkie Tutorials hoopt dat ze wereldwijd mensen inspireert om zichzelf te zijn. Het is 2020 en tijd om jezelf en de mensen in deze wereld volledig te accepteren zoals we zijn. Jij mag er zijn. Ik mag er zijn. Iedereen mag er zijn.

Dankbaarheid

Nikkie is haar moeder, broertje, vriendje en vader heel erg dankbaar voor hun support. Nikkie hoopt dat mensen haar blijven zien als Nikkie en niet anders naar haar gaan kijken.

De tijd voor Nikkie Tutorials is nu aangebroken om echt zichzelf te zijn voor iedereen. Ze hoopt dat mensen haar relatie met haar vriendje Dylan respecteren en dat mensen hun de ruimte geven om hier zelf mee te dealen.

Nikkie adviseert anderen die in dezelfde situatie zitten om zelf uit de kast te komen als zij close worden met iemand.

Nikkie weet wie ze is.

Nikkie heeft altijd geweten wie ze is en nu deelt ze het met iedereen. Nikkie is Nikkie en blijft Nikkie. Ze is niet verandert, behalve dat ze bevrijd is van haar verhaal. Haar passie blijft de power van make up en ze is trots op het pad dat ze heeft afgelegd.

Nikkie is vrij!

Bekijk de coming out met Nikkie Tuttorials.

 

Wie ben ik?

Ben je geïnspireerd door Nikkie Tutorials en ben je ook klaar om vanuit je kracht te leven?

Young & Unlimited biedt high impact coaching programma’s aan voor scholieren, studenten en young professionals om je hierin te ondersteunen. Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden. Boost yourSelf. Jij bent Young & Unlimited!