van wens naar Missie...Medeoprichters Michael & Nick zijn allebei zelf volledig vastgelopen in hun studententijd. Vastgelopen door de (zelfopgelegde) druk van het móeten en het meegaan in de verwachtingen van anderen. "We hadden allebei geen idee over wie wij waren en wat wij wilden met als resultaat dat we volledig stil kwamen te staan". Doelloos en stuurloos gingen we mee in de dagelijkse sleur zonder het gevoel te hebben zelf ‘in control’ te zijn over ons leven. Naar buiten toe presenteerden wij een sterk plaatje, niemand merkte het echt, maar van binnen was er het continue gevoel van vastlopen. Wij herkennen nu dat we daar lang niet de enige (ruim 6 op de 10 millennials ervaren teveel stress) in zijn (geweest). Uit het gemis van de juiste begeleiding, kennis en inzichten in onze studententijd, is Young & Unlimited ontstaan.

Met verbindende factor Unlimited People werken we nu aan onze diepe én gezamenlijke wens om scholieren, studenten en young professionals de begeleiding te bieden die ze nodig hebben. Begeleiding in de vorm van training, coaching en educatie. Alles om jou weer vrij en 'in control' te laten voelen. Alleen dan kan jij het beste uit jezelf halen en voor nu en straks de verantwoordelijkheid nemen voor je eigen geluk.

"Young & Unlimited is precies datgene wat wij zelf gemist hebben in onze studententijd. Het niet krijgen van de juiste begeleiding, kennis en inzichten heeft ons ontzettend veel tijd, frustratie, ongewenst gedrag en zelfs een burn-out gekost".

Ben jij er ook aan toe om te ontdekken wie je werkelijk bent, wat jou uniek maakt en wil jij ook vanuit jouw volle potentieel leven? Vanuit je oorspronkelijke kracht en vrijheid? Dat is ons doel!

In onze high impact maatwerkprogramma’s maken we je bewust van én doorbreken we je (gedachten-)patronen, angsten, vastgezette emoties en gewoontes die jou niet langer dienen. Je zal ervaren wie je werkelijk bent en samen met jou werken we aan een diepgaand en duurzaam resultaat. Dit bereik je onder andere met de bewezen en effectieve individuele 3D programma’s, ‘Tune In’ dagen, Boost yourSelf weekenden en het Be Unlimited kwartaal programma.

Jij bent onze missie, Young & Unlimited!

 ons TeamNick de Jong

Michael Beers

Victor Overmars


onderdeel van
Be Unlimited!
schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief..emailCongratulations. Your message has been sent successfully.
Error, please retry. Your message has not been sent.